Sydney Baby!!!

G´day Mate,

We zijn veilig aangekomen in Australië!!! Woensdag hebben we afscheid genomen van onze vrienden en familie. Het was toch best wel zwaar. We gaan een geweldig avontuur tegemoet maar afscheid nemen is nooit leuk! Maar echt supertof dat jullie allemaal er waren!! Deed ons erg goed om jullie nog een dikke knuffel te geven!

Arjan heeft voor de vlucht een paar sterke pillen meegekregen van de dokter, nou dat heb ik geweten!! Hij was erg moe en kreeg maar weinig mee van de vlucht. Super chill!! Bij aankomst in Frankfurt moesten we overstappen in de Qantas vlucht, Ar was letterlijk van de kaart... Hij liep als een dronken aap door de gangen en hij weet geen drol meer van wat hij heeft gezegd en gedaan. Het enige wat hij wilde was slapen. In het vliegtuig kregen we eten, hij heeft het zelfs laten staan en is gaan slapen. Op het einde zei hij, ik begin vliegen best leuk te vinden dus de volgende trippen gaan we maar snel boeken, haha! Tijdens het landen in Australië zagen we het Opera House.... Wat een heerlijk gevoel... we zijn er!!!

Bij aankomst in Sydney gingen de controles en het ophalen van de bagage supersnel. We hebben een shuttlebus genomen en we waren binnen 30 minuten in ons hotel. Gelukkig konden we snel inchecken en zijn we lekker gaan douchen!! 's-Middags hebben we lekker geslapen en ‘s-avonds hebben we lekker gegeten in de Darling Harbour! Merry christmas in de regen maar wel 20 graden....

De volgende dag waren we om 5 uur s´ochtends wakker en konden beiden niet meer slapen. Hoezo jetlag??We zijn om 8 uur de deur uit gegaan richting het centrum, waar het Boxing Day was bij de Myer. In Nederland noemen wij dit de Dolle Dwaze dagen bij de Bijenkorf.... Niet normaal hoe druk het was... alleen maar Aziatische mensen... we vroegen ons zelfs nog even af of we wel in Sydney waren... Bij iedere winkel stond een rij om de winkel binnen te komen, echt niet normaal.

‘s-Middags zijn we naar het oude centrum gelopen. Dit was erg mooi, veel mooie oude panden en persoonlijk vonden wij het meer sfeer hebben dan het moderne centrum. En via het oude centrum kwamen we ook bij de 2 eyecatchers, finally!! The Harbour Bridge en het Opera House! Het besef dat we in Sydney zitten kwam daar echt naar boven... Ons avontuur van 5 maanden is begonnen!!

Morgen gaan we uitzoeken waar de camper kunnen ophalen en genieten we van de laatste dag Sydney! Maandag gaan we richting de Blue Mountains rijden. Ons volgende verhaal zal daarna komen.

Dikke kus van ons!!

Marieke en Jan-Kees

Fijn om te horen dat jullie goed zijn aangekomen! Het was leuk om nog even op Schiphol bij jullie afscheid te zijn. Wij moeten er snel vandoor om Boxing Day in Scheveningen te vieren. Geniet van alle indrukken en tot snel weer!! Liefs, Marieke en Jan-Kees

Remko en Karin

Helemaal leuk dat Arjan zijn eten heeft laten staan. Is goed voor zijn lijn......hehehe Heel veel plezier bij de Blue Moutains

Huub

Ha leuk om nu al wat van jullie te lezen. De volgende is zeker van Arjan haha.
Nou veel plezier nogmaals met jullie avontuur en fijn om te horen dat de reis goed is gegaan.

Groetjes van Huub.

Eva

Hé lieverds!

Wat goed dat de vlucht zo lekker is gegaan! En nu in Sydney, te gek zeg. Dan ben je eigenlijk toch 'snel' zo aan de andere kant van de wereld :-)
Jammer dat ik er op Schiphol niet bij kon zijn, maar aan de andere kant: ik kan toch niet tegen tranen ;-)
Nu lekker genieten daar, want voor je het weet ben je weer thuis!
Hopelijk hebben jullie een beetje een relaxte camper; maak maar veel foto's, we zijn erg nieuwsgierig!

Nogmaals, VEEL plezier en tot horens!

Dikke kus van Eva en de rest

Luc en Judith

Hey hey,

Fijn dat jullie veilig zijn aangekomen! En dat het met Arjan ook allemaal goed is gegaan. Echt een voorbeeldige jongen he!! Heel veel plezier samen nog en geniet ervan!
Groetjes Luc en Judith

Erwin en Ineke

Helemaal veilig aan de overkant van de wereld gekomen. Toppie. We missen jullie natuurlijk wel, zo met de Kerst. Maar we hebben het er graag voor over hoor. Inmiddels hebben we het laatste Kerstdiner afgesloten en wij spieken nog even op jullie site voor de verhalen, zijn julle er toch nog een beetje bij. Succes met de camper! We horen het wel. Merry Christmas, ho ho ho. Erwin, Ineke, Sander en Marieke

Bas & Maus

Lieve Carlyn & Arjan,

Fijn dat Arjan zo weinig heeft meegekregen van de reis van 30 uur! Was het voor jou ook nog een beetje behaagelijk? Wij hadden het namelijk al na 12 uur helemaal gehad! We vroegen ons al af waar alle aziaten gebleven waren? Hier is het namelijk 90% blank, 9% Aussie's en 1% Aziaat. Maar die Dol Dwaze Dagen verklaren een hoop.

Ervaren jullie ook een cultuurshock of is het niet veel anders dan in Europa? WIj hebben na onze cultuurshock nu weer een nieuwe shock namelijk een: Strandshock! Is echt vermoeiend hele dagen op het strand liggen en al die dingen die je ook moet doen daar: insmeren, lezen, drinken, omdraaien, naar de Mac gaan...pfoe echt wennen hoor!

Geniet van jullie reis naar de Blue Mountains (Zijn ze echt blauw? Of is iedereen daar dronken?) Rij voorzichtig!

Bas & Maus

Robin en familie

Hallo Carlijn en Arjan,

Gelukkig zijn jullie goed aangekomen! Veel plezier de komende maanden in dit grote avontuur en wij zijn erg benieuwd naar de foto's!

Groeten uit Nietap,

Frans, Jannet, Robin en Dennis

Rian v.H.

tis stil aan de overkant, stil aan de overkant,ja Carlijn stil bij jullie thuis nu jij weg bent, ze missen je VRESELIJK nu al. geniet maar lekker van het warme weer , van elkaar en van alles. liefs Rian.

elma beerends

Hi wereldreizigers,
ik ben heel blij dat jullie goed zijn aangekomen.
Gelukkig heeft Arjan de vlucht, al was het dan als zombi. overleefd. De rest is een eitje Ar. Wie weet reis ik jullie achterna. Ha, ha! Hoewel met pillen van Cloes, reis je door de wereld in een roes. Geniet van jullie avontuur. Leuk om virtueel met jullie mee te reizen. Groetjes,
Elma

Pauline & Gerben

Lang zal die leven...lang zal die leven...Carlyn jij maakt het liedje wel voor me af toch? Gefeliciteerd met je verjaardag!!
Heel veel plezier de komende dagen in de blue mountains en we genieten mee op afstand! Zijn erg benieuwd naar de foto's en verhalen!

Pauline en Gerben

Elma Beerends

Lieve Carlijn,
ook namens Koos van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
Dat is toch wel heel biezonder om je verjaardag in een ander werelddeel te vieren.
We drinken vanavond een borreltje op jouw/jullie gezondheid en op jullie avontuur.
Elma

Maartje

Hallo Carlyn en Arjan,

Fijn dat jullie goed zijn aangekomen in Australie. Geniet van jullie reis.

Gr Maartje

Casper

Hoi Arjan en Carlijn!

Allereerst gefeliciteerd met je verjaardag Ar !!!

Mooi dat jullie goed zijn aangekomen en kunnen beginnen aan deze reis. We zijn benieuwd naar de verhalen en de foto's.

Groeten van Casper, Iris, Sanne en Casje

Erwin, Ineke, Sander en Marieke

Marieke

Hi guys!

Arjan, gefeliciteerd!

Fijn dat alles goed is gegaan met de vlucht en de visa en het hotel enzo, wij zijn erg benieuwd naar jullie verhalen!

Kus
Jan-Kees en Mariek

/\/iels

Arjan, ik ben trots op je jongen... Helemaal aan de andere kant van de wereld. Als ik terugdenk aan de uurtjes vliegen naar Kroatië... Mooi dat je stoned de andere kant van de wereld wel haalt!
Veel plezier samen, maak er een mooi feessie van... Dan gaan wij hier lekker jaloers zijn :(
Lilalalaterzzzzz

BB ISS

Carlijn en Arjan,
Fijn te lezen dat jullie goed zijn aangekomen.
Carlijn, we missen je, dus kom nu maar terug......een weekje is lang zat!
We houden jullie in de gaten en volgen met plezier jullie verhalen.
Lieve groeten van Frans, Ronald, Fabiola, Tineke en Charlotte

Jet Sebus

Hoi, avonturiers,

Wat leuk om op deze manier jullie avonturen te kunnen volgen. Nog heel hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag, Arjan. Veel plezier down under en hartelijke groeten, ook namens Paul van
Jet.

Lavinia

Hey meid,

Echt super gaaf ook de fotos echt leuk, heel veel plezier en alvast een heel goed nieuwjaar!! eine gooie roetsj zoals we het in limburg zeggen haha...

kus

eline

Hey Caat en Ar,
vet hoor. Ik ben jaloers wil ook nog zeker een keer die kant op. Net terug uit Oostenrijk... ook leuk :-).
Op naar de volgende story.
x eline en Jacob

marthe

He Maxi en Arjan,
Leuk verhaal, ik zie Arjan al gaan.. ;) Stonede garnaal! :P Maar ik ben benieuwd wat jullie allemaal gaan mee maken! Nu al benieuwd naar volgende verhaal! veel plezier! xxx

Karin en Cees

Allereerst de beste wensen voor 2010 maar vooral gezondheid
Ik heb van jullie mam het emailadres gekregen dus ik dacht laat me ook eens een berichtje sturen Ik heb begrepen dat jullie (gelukkig) goed zijn aangekomen.
Geniet er samen van maar dat gaat jullie zeker lukken Groetjes en tot hoors
Karin en Cees

Frans en Lucy

Vanmorgen jullie smsje gekregen over jullie aanstaande trips en duik 5-daagse. We lezen wel hoe het geweest is. Hier steenkoud, tot wel strenge vorst. Niks aan. Veel duikplezier.

XX